איך להתפנק במסעדה טובה בעזרת כרטיס אשראי?

בקרוב נציין 50 שנים לאחת המהפכות החשובות בתחום הצרכנות בישראל: הופעת כרטיס האשראי. בשנים הראשונות היתרון העיקרי של השימוש בכרטיס החדשני היה נוחות: במקום לדאוג להסתובב כל הזמן עם כסף מזומן, או לרשום צ'קים, שלפנו את הכרטיס, גיהצנו אותו (פעולה שכבר הפכה להיסטוריה בעידן ה-NFC) והשלמנו את הרכישה במהירות ובפשטות. היום כרטיס אשראי הוא גם כרטיס מועדון שמקנה הטבות רבות – ובפרט אפשר, וכדאי, לנצל אותו לארוחות משובחות במסעדות איכותיות במחירים מוזלים.

ההטבות של מקס

חברת מקס איט פיננסים, או בקיצור MAX, מציעה כרטיסי אשראי של שני המותגים הבינלאומיים המובילים, ויזה ומסטרקארד. חברה זו מציעה תוכנית הטבות מגוונת, כולל מסעדות רבות בכל רחבי הארץ. אופציה אחת של פינוקים היא 1+1, כלומר הנחה בפועל של 50% כשמבלים בזוג (או כמובן עם חבר/ה טוב/ה). עוד אופציה היא ארוחות בהנחות משמעותיות. לדוגמה, ארוחת בוקר במחיר של החל מ-58 ₪ בלבד במלון הבוטיק גרנד ויסטה, שתי פיצות משפחתיות עם בקבוק שתייה גדול ב-126 ₪ ברשת פיצה האט, ארוחה בשווי 150 ₪ בקישריה שתמורתה תשלמו רק 118 ₪, קינוח מתנה על כל ארוחה ב-55 ₪ ומעלה בברגר קינג, ועוד.

חשוב להדגיש כי ברשימת המסעדות שנכללות בקטגוריית הפינוקים של MAX יש גם מסעדות יוקרה כמו הנמל 24 או התרנגול הכחול.

ההטבות של כאל

גם חברת כאל – השם הוא ראשי תיבות של כרטיסי אשראי לישראל – מציעה הטבות למחזיקי הכרטיס שלה, לרבות הטבות במסעדות ובעסקים נבחרים בתחום המזון.

למשל, ארוחה בשווי 200 ₪ שתמורתה תשלמו רק 175 ₪ ברשת פריים, ארוחת יחיד בבורגרס בר תמורת 58 ₪, פיצה משפחתית עם עד 3 תוספות ב-54 ₪ ברשת עגבניה (באיסוף מהסניף), תווי קנייה לרשת מאפה נאמן, ועוד דוגמה מעניינת היא כרטיס "יאללה באסטה" שמאפשר טעימות מדוכנים שונים בשווקים מובילים ובהם מחנה יהודה, שוק לוינסקי ו-ואדי ניסנאס. 

איך לנצל באופן מיטבי את ההטבות השונות?

אמנם לכל כרטיס אשראי ישנה עלות מסוימת, אבל אם אתם חובבי מסעדות ובאופן כללי נוהגים לשלב בילויים קולינריים בתדירות גבוהה, סביר להניח שהחזקת מספר כרטיסי אשראי, ובהתאם ניצול מגוון רחב מאוד של הטבות, תתגלה כבחירה משתלמת, וטעימה, במיוחד.

אהבתם את התוכן?שתפו:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
דילוג לתוכן