מנגל גז – הפיתרון הטוב ביותר!

עם ישראל הוא עם זובח, אבל הוא גם עם ההייטק, וטכנולוגיית הגריל המתקדמת ביותר היא ללא ספק מנגל גז (בדגש על מנגל גז של באלקו). גריל הגז מביא עימו רשימה יפה של יתרונות שקשה להתעלם ממנה, במיוחד אם אתם מגדירים את עצמכם "מנגליסטים וותיקים", כאלו שכבר נתקלו בכל התקלות האפשריות, מכירים את כל הקשיים שיש בלהפיק "על-האש" משובח באמת, ולא רוצים להתפשר על האיכות.

אחרי שתקראו את הטקסט הבא כבר לא יהיה לכם צל של ספק לגבי המנגל הבא שלכם. תהיו מוכנים להיכנס לעולם של בשרים ושאר דברים על האש, עולם של טעם עסיסי ועשיר, עולם שבו בלוטות הטעם שלכם עובדות שעות נוספות.

היתרונות המובהקים של מנגל גז:

  1. יעילות – יעילות ניתן למדוד בדרכים רבות, אך מנגל הגז יעיל יותר מכל הבחינות. לדוגמא:
  2. ניצול חום – מנגל חכם על גז מנצל את החום המופק מהבערה היעילה בצורה יוצאת דופן, מה שחוסך לכם כסף, ואנרגיה לאורך שנים.
  3. פיזור החום – שלא כמו מנגל פחמים, מנגל על גז מפזר את החום בצורה אחידה, ודואג שהצלייה תעשה בהרמוניה ולא תשאיר חלק אחד עשוי ואת האחר לא (מה שמוביל אח"כ לחלק אחד עשוי מדי וחלק שני עשוי קצת)
  4. ניקוי קל – לא עוד פחמים וכתמים, אבק ואפר, ניקוי של ברביקיו גז הוא קל ומהיר, פשוט ויעיל, כמה כיף שלא צריך להתעסק עם מנגל פחמים יותר.

מנגל גז שומר על הבריאות שלכם ושל המשפחה (ועל הריח)

עשן, אוויר הרווי בדו תחמוצת הפחמן, הוא רעיל. הדלקה ושימור של מנגל פחמים הוא הליך מזוהם שמנדף לאוויר אינספור חלקיקים רעילים בצורת עשן. העשן הזה מוצא את דרכו לריאות של המוני ישראלים כל שנה. ככה זה עם שאוהב על האש. אז למה לא להכין את האוכל שלנו בלי לסכן את הבריאות שלנו?

כשאתם רואים עשן זה אומר שהבעירה לא יעילה. החומר הבוער לא מגיע לניצול מרבי, והחלקיקים שלא נשרפים עפים באוויר ונתפסים בריהוט, בבגדים ובריאות. כשאתם עושים על האש עם מנגל גז אתם בניצול של 100% בעירה, האוכל טעים יותר, ואין עשן בריאות, בבגדים ובסביבה שלכם.

אהבתם את התוכן?שתפו:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
דילוג לתוכן